Beheerders gezocht voor “De Vleugel”!

Beheerders voor De Vleugel gezocht

Wijkontmoetingscentrum De Vleugel

De Vleugel is het ontmoetingscentrum van Ermelo-West en ligt naast de Westerkerk. We zijn sinds 1,5 jaar een plek waar de mensen uit de wijk zich thuis voelen en waar ze graag komen. Dat doen we door zo laagdrempelig mogelijk activiteiten te organiseren voor zoveel mogelijk doelgroepen in de wijk. Denk aan koffiemomenten, samen eten, creatieve activiteiten, maar ook muziek, gespreksgroepen of bijeenkomsten van clubs zonder eigen ruimte zijn mogelijk. De beheerder en de andere vrijwilligers spelen hierin een zeer belangrijke rol.

Momenteel zijn er een viertal vrijwilligers actief die beheertaken uitvoeren. Om de groei van de activiteiten op te vangen en om de taken over meer mensen te verdelen willen we het beheerdersteam graag uitbreiden.

We hebben uiteenlopende werkzaamheden waarbij we ondersteuning nodig hebben. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Voorraad beheer en inkopen van eten, koffie en thee
  • Agendabeheer en het inplannen van ruimtes
  • Gastheer/gastvrouw op bepaalde momenten in de week
  • Rooster maken voor vrijwilligers.
  • Vrijwilligers uitleg geven over de werkzaamheden
  • Beheer van de website van de Vleugel en de IT-omgeving
  • Klusjes doen, zoals kleine reparaties
  • Onderhoud en inrichting van de tuin van de Vleugel

Wie zoeken we? 

Je werkt graag met mensen samen en vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Je denkt mee over de manier waarop we De Vleugel zo aantrekkelijk mogelijk maken voor de inwoners van de wijk en je vindt het leuk om je in te zetten voor de wijk. Als je een taak oppakt voer je die zorgvuldig uit en je houdt je goed aan afspraken.

Tijdsbesteding 

We zoeken mensen die minstens een aantal uren per week van hun tijd willen besteden aan bovenstaande taken. We staan echter altijd open voor het gesprek. Kom vooral een keer meelopen en rondkijken als je wilt zien wat we doen en welke werkzaamheden bij jou zouden passen. We zijn een nieuwe organisatie en staan open voor maatwerk.

Neem contact op met: joep.bisschops@devleugelermelo.nl of met beheerder@devleugelermelo.nl