Coronamaatregelen per 14 november!

Na de persconferentie van afgelopen vrijdag zijn we genoodzaakt in de Parasol weer extra voorzichtig te zijn. Daarom gelden vanaf zondag 14 november weer extra veiligheidsmaatregelen:

 

 

Inloophuis De Parasol.

 

 

 

Algemene Waarschuwing / Maatregels t.a.v. Coronavirus.

 

Met deze maatregelen tegen het Coronavirus hopen we, dat we op u / jullie medewerking kunnen rekenen, dit besluit is mede namens het bestuur van de Parasol.

Voor de gezondheid van alle gasten van inloophuis De Parasol houden wij ons aan de volgende regels:

Aangezien we met meerdere mensen in een ruimte verblijven zijn wij genoodzaakt u te vragen naar een e.v. vaccinatiebewijs. Tevens is het verplicht om bij het binnenkomen van de ruimte een mondkapje te dragen, zodra u zit mag het mondkapje af, ontsmetten van de handen en noteren van de namen blijft een noodzaak.

Wij verzoeken u met klem om in de zaal de stoelen op de plaats te laten staan waar wij ze hebben gezet.   Deze maatregelen zijn in het belang van de gezondheid van u zelf en van onze mede bezoekers.

Bij  luchtwegklachten,  hoesten  en / of verschijnselen van Griep blijft u thuis, om eventuele besmetting aan anderen te voorkomen.  Mocht u deze klachten krijgen, dan is het noodzaak om een zelftest te doen, in huis te blijven en contact op te nemen met de GGD of uw huisarts.

We hopen met deze maatregelen in de toekomst nog lang open te kunnen blijven.

Bij voorbaat onze hartelijke dank voor uw medewerking.

Namens het bestuur van inloophuis de Parasol:

Coördinatoren:

Tom Ankersmit en Gerda Camron- van Bentum.